Datorita unei incarcari ultra rapide, unele smartphone-uri reusesc sa recupereze 100% din autonomie intr-un timp record. Iata un top al aparatelor care se incarca cel mai rapid de pe piata. Inca din 2018, unele smartphone-uri sunt compatibile cu o incarcare botezata ultra rapida. De atunci, constructorii incearca sa reduca timpul de reincarcare al telefoanelor noastre.

Samsung Galaxy Note 10 Plus. La fel ca si predecesorii sai, Galaxy Note 10 Plus se distinge de concurentii sai printr-un ecran mare si printr-un stylus.  Acest telefon din gama premium se incarca intr-o ora si 9 minute si propune un incarcator de 45W, capabil sa incarce telefonul in 58 de minute. Este compatibil si cu incarcarea fara fir.

Xiaomi Mi Note 10. Cu cele cinci aparate foto in partea dorsala si bateria de 5260 mAh, Mi Note 10 este smartphone-ul tuturor exceselor. Acest smartphone din gama mid range este un fel de test pentru Xiaomi care experimenteaza tehnologii noi precum un senzor foto de 108 mpx si un ecran OLED curbat. Pacat ca acest aparat sufera din cauza lentorii, lentoare datorata unui procesor nu destul de puternic pentru numeroasele functii disponibile. Timpul de incarcare a lui Xiaomi Mi Note 10 este de o ora si 9 minute.

Samsung Galaxy S20 Ultra. Galaxy S20 Ultra este cel mai recent telefon lansat de Samsung pe piata. Cu ecranul de 6,9 inchi si rata de refresh de 120Hz, acest telefon este ideal pentru cei care petrec foarte mult timp pe telefonul mobil. Exceleaza si in domeniul foto datorita celor patru aparate foto cu senzorul principal de 108mpx. In cutie Samsung furnizeaza  un incarcator de 25W capabil sa incarce bateria de 5000 mAh intr-o ora si 4 minute.

Huawei P30 Pro. Cu un modul foto cvadruplu ultra polivalent, P30 Pro este unul din cele mai potrivite telefoane pentru a face poze. Este unul din putinele telefoane de pe piata echipate cu zoom optic x5. Este compatibil cu incarcarea fara fir bilaterala si se incarca in doar 53 de minute odata conectat la incarcatorul cu fir.

Oppo Find X. In timpul prezentarii oficiale a lui Oppo Find X in 2018 nimeni nu credea in promisiuea facuta de Oppo, aceea de a putea incarca telefonul in doar 30 de minute. Insa marca avea (aproape) dreptate. Este nevoie de doar 33 de minute ca bateria telefonului sa ajunga la 100%. Este un telefon din gama premium ce merita sa fie achizitionat.

Realme X2 Pro. Cel mai rapid smartphone in ceea ce priveste incarcarea din acest clasament, Realme X2 Pro apartine categoriei “flagship killer”. Creat de o filiala a lui Oppo, acest smartohone benficiaza de aceasi tehnologie SUPER VOOC de 50W. Timpul de incarcare de 29 de minute inca nu a fost egalat de niciun alt telefon.

One Reply to “Topul smartphone-urilor care se incarca rapid”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *