Palma de Mallorca, un oraș cochet

Palma de Mallorca te duce imediat cu gândul la soare, relaxare și plajă. Însă Palma de Mallorca nu se rezumă doar la atât. Te întrebi ce ai mai putea face în acest orășel cochet și atractiv? Îți răspundem noi la această întrebare în cele ce urmează.

Vizitează catedrala din Palma de Mallorca. Ce poți face în Palma de Mallorca când afară plouă? Poți vizita catedrala orașului. Acest monument arhitectural merită să fie vizitat. Fresca sa și vitraliile te vor lăsa fără cuvinte și te vei simți mic în fața acestui edificiu înalt de 44 de metri situat vis-a-vis de golf.

Vizitează castelul Bellver. O altă atracție populară din Palma de Mallorca este castelul Bellver. Un edificiu în stil gotic construit în secolul XIV, fosta reședință regală înainte de a deveni o fabrică de monede. Curtea sa interioară și capela te vor impresiona cu siguranță.

Vizitează palatul regal Almudaina. Printre locurile de interes din Palma de Mallorca se numără și palatul regal Almudaina, reședința regelui în care se organizează ceremoniile estivale. Aici poți vizita palatul regelui și palatul reginei dar și o capelă regală. În timpul vizitei poți descoperi tapițerii magnifice.

Plajele. Cala Mayor este una din cele mai cunoscute plaje, o plajă fermecătoare de nisip fin, protejată de vânt de palatul Marivent. Aici apa este transparentă ceea ce o face numai bună pentru bălăceală. La est se află plaja Palma el Arenal unde apa este tot transparentă, un loc ideal pentru relaxare.

Aquarium. Dacă ești plecat în vacanță cu copiii atunci nu trebuie să ratezi o vizită la Aquarium-ul din Palma de Mallorca. Veți descoperi împreună diversele specii prezentate. Cu cei 12 000m², acest acvariu adăpostește pești din mările tropicale din Mediterană dar și din junglă, un spațiu ce stimulează un microclimat perfect pentru dezvoltarea plantelor amazoniene.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?