Oppo Find X va fi prezentat in mod oficial in cadrul MWC de la Barcelona, pe data de 22 februarie. Un anunt care va avea loc la aproximativ doi ani distanta de primul model.

In urma cu doi ani, Oppo sosea in Europa cu unul din cele mai premium modele lansate vreodata, Oppo Find X. Succesorul sau va fi in sfarsit prezentat la sfarsitul lunii dupa cum a confirmat si Oppo prin intermediul unei invitatii adresate presei. Aceasta invitatie precizeaza faptul ca Oppo Find X2 va fi dezvaluit pe data de 22 februarie la orele 14.

Un design asteptat cu un ecran perforat. Pentru moment nu se cunosc toate detaliile de pe fisa tehnica a noului telefon. Insa, o scurgere recenta de informatii permite descoperirea unui ecran perforat. Nu vedem un aparat culisant cum era pe primul sau model insa un ecran perforat in unghiul superior stanga. De altfel, conform informatiilor obtinute de la leakerul Ice Universe, ecranul ar trebui sa foloseasca tehnologia OLED cu margini curbate, o rata de refresh de 120 Hz, o rezolutie WQHD+.

Bursa zvonurilor sustine ca Oppo Find X2 va fi dotat cu un Snapdragon 865, 12 GB RAM si 256 GB stocare. Terminalul tocmai a primit certificari oficiale in Thailanda si in India si urmeaza sa se evidentieze printr-o camera selfie duala cu o rezolutie de 44 mpx. Decupajul camerei selfie ne aminteste de cel existent pe Redmi K30 si Honor V30 Pro. Oppo a postat deja cateva teasere pentru Oppo Find X2 care va beneficia de o rata de refresh a ecranului de 120 Hz si de o rezolutie Quad+. Va beneficia si de incarcare rapida 65W.

Se pare ca va exista si un Oppo Find X2 Pro care va veni cu camere foto mai bune si extra RAM. Acesta din urma are numele de cod Oppo CPH2025 si a fost deja certificat in India si in Thailanda. Insa din pacate nu dispunem de alte specificatii insa o sursa mentioneaza un Snapdragon 865 si o lansare in primul trimestru al anului.

Ambele telefoane Oppo ar trebui sa aiba un ecran de 6,5 inchi si vor beneficia de incarcarea rapida 65W ceea ce va aduce telefonul la 100% in doar 35 de minute. Se mai zvoneste despre existenta unei functii speciale Night Mode si a unei camere speciale 3D Time of Flight.

One Reply to “Oppo Find X2: viitorul smartphone premium de la Oppo”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *