Lucifer sezonul 5: Chloe, Lucifer, Trixie… ce vârstă au personajele?

Serialul Lucifer reprezinta un melanj de fiinte celeste si oameni. Insa ce varsta are Lucifer, Amenadiel, Eve si Chloe? Esti curios? Iti spunem noi chiar acum.

Lucifer este unul din cele mai apreciate seriale de fani. In timp ce filmarile pentru a doua parte a sezonului cinci s-au incheiat in urma cu cinci saptamani, fanii serialului Lucifer asteapta cu nerabdare continuarea aventurilor lui Chloe Decker, a regelui Infernului si a celorlalte personaje atat de apreciate. De cinci sezoane, Lucifer reuneste ingeri, demoni, personaje supranaturale si oameni. Acest melanj este uneori de-a dreptul exploziv. Insa care este adevarata varsta a tuturor acestor eroi?

Eve. Lui Eve nu ii dai mai mult de 30 de ani. Insa, la fel ca si in cazul celorlalte personaje supranaturale din Lucifer, in realitate este mult mai in varsta. In ciuda aspectului sau tanar, a avut deja parte de o multime de experiente, mai placute si mai putin placute. Eve a fost creata de Dumnezeu dupa crearea lumii si ar avea numai putin de 30 000 de ani…

Chloe. In comparatie cu Lucifer si prietenii sai ingeri si demoni, Chloe este tanara. Totusi, nu trebuie sa uitam ca si ea are origini supranaturale. Amenadiel a binecuvantat-o pe mama sa Penelope in timp ce ea lupta sa ramana insarcinata. In orice caz, Chloe este nascuta pe data de 6 noiembrie 1981. Drept urmare, tocmai a implinit 39 de ani.

Lucifer. Lucifer este, fara nicio surpriza, diavolul, drept urmare este nemuritor. Lucifer este mult mai in varsta decat pare. Conform informatiilor oficiale ar avea 13,7 miliarde de ani.

Charlie. Fiul lui Linda si a lui Amenadiel este de departe cel mai tanar personaj al serialului. La inceputul sezonului 5, Linda afirma ca are doar doua luni. Nu stim inca cum va evolua tinand cont de faptul ca este jumatate inger, jumatate om insa ceea ce stim este ca s-a nascut pe data de 25 martie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *