Love & Anarchy – o comedie romantică lejeră

Love & Anarchy este un nou serial de pe Netflix, realizat de catre Lisa Langseth. Este un serial care spune povestea lui Sofie, o mama de familie care incepe un joc periculos cu un tanar informatician.

Dupa fermecatorul show Emily In Paris, cu o eroina a carei varsta inca este un subiect de polemici, platforma de streaming dezvaluie inca o noua comedie romantica. Este vorba despre Love & Anarchy, un serial suedez care a aparut in data pe 4 noiembrie.

Acest serial de 8 episoade poveste cum Sofie, un consultant ambitios, care vrea sa aduca un plus de modernitate locului de munca, intra intr-un joc periculos cu Max, un tanar tehnician recent angajat.

Pentru prima data, aceasta mama de familie se va lasa dusa de val, ea care de obicei isi controleaza fiecare gest, cat de mic din viata sa. Intr-o zi se decide sa se masturbeze la birou in fata unui film porno. Si chiar daca are impresia ca toata lumea a plecat, Max intra si o vede.

Max va incerca sa creeze mai degraba o legatura ambigua cu aceasta si fara sa inteleeaga de ce, Sofie accepta cu placere sa se joace cu acest tanar cu o fata juvenila.

Episoadele dureaza doar 30 de minute, dar romanta dintre Sofie si Max se instaleaza destul de repede. In episodul cu numarul 3 provocarile pe care si le lanseaza urca in mod treptat. Acestia isi lanseaza provocari din ce in ce mai importante si mai « periculoase » in cadrul locului de munca. Nu stim pana unde vor ajunge jocurile lor, dar Sofie incepe sa isi minta sotul, dar si pe ea insasi. Deci este foarte interesant si suntem curiosi sa vedem cum vor evolua lucrurile.

Ida Engvoll este o actrita foarte enigmatica si carismatica deci intelegem foarte repede de ce Max este atat de fermecata de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *