Gentleman Jack sezonul 2 – filmările au început în sfârșit!

Serialul istoric cu lesbiene de pe HBO si OCS va reveni deci in curand! Cu toate ca unii fani inraiti si-au pierdut orice speranta, iata ca au aparut primele vesti cu privire la sezonul cu numarul 2 de la serialul Gentleman Jack. Si sunt vesti foarte bune, se pare.

Filmarile dramei istorice de la HBO si BBC, difuzata si pe OCS au inceput in sfarsit, dupa luni lungi, chiar foarte lungi de absenta.

Anne Lister, celebra exploratoare, autoare, alpinista si antreprenoare, va reveni cu un sezon cu numarul 2 cu cateva schimbari de aceasta data, deoarece o putem vedea casatorita cu Ann Walker. Inca nu a fost dezvaluita nicio data de difuzare, dar reluarea filmarilor este un lucru mai mult decat incurajator.

La fel ca si primul sezon, sezonul cu numarul 2 va fi bazat pe jurnalele lui Anne Lister, jurnale pe care in parte, le-a codat, pentru ca psajele dedicate vietii sale de lesbiana sa nu fie accesibile pentru primul venit.

Serialul spune povestea vietii lui Anne Lister cea adevarata, o femeie pasionata de viata si animata de lumea afacerilor care a bulversat societatea timpurilor sale. Era supranumita « prima lesbiana moderna » iar noul sezon continua sa spuna aventurile acestei femei extraordinare. In orice caz, este o femeie hotarata sa isi schimbe destinul si cel al casei sale ancestrale, Shibden Hall. Vrea sa relanseze exploatarea minelor si sa se casatoreasca bine. Dar nu vrea cu un barbat bogat, ci cu o femeie, o bogata mostenitoare, Ann Walker. Si se pare ca in sezonul cu numarul 2 reuseste asta.

Producatorii au prevazut intial ca filmarile sa fie reluate in iunie 2020, dar din cauza pandemiei de coronavirus pregatirile pentru filmari nu au inceput asa cum a fost prevazut. Dar in curand magia isi va face din nou treaba si jurnalele lui Ann vor lua din nou viata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?