Un leaker francez cunoscut a publicat recent mai multe imagini 3D cu viitorul Galaxy A41. Succesorul lui Galaxy A40, acest smartphone urmeaza sa fie lansat curand alaturi de alte modele din gama A precum A51 si A71. Un ecran cu breton pentru camera de selfie este asteptat si un senzor de 48mpx in partea din spate.

Inca de anul trecut, gama A a constructorului Samsung nu inceteaza sa se extinda. Chiar daca unii prefera gama S din motive evidente, altii, cu un buget mai redus, isi indreapta atentia spre gama mid range, botezata de Samsung Galaxy A. Chiar daca este vorba despre o gama mid range aceasta gama adopta tehnologii moderne, uneori chiar inedite in cadrul catalogului coreean. Galaxy A80 spre exemplu a fost primul care a adoptat un bloc foto rotativ, lasand ecranului aproape tot locul din fata. Acelasi lucru se poate spune despre A8s, primul smartphone echipat cu un ecran cu perforatie. O strategie care se reflecta si in actualizarile Android.

Galaxy A51 si A71, primele smartphone-uri din gama A lansate de Samsung in 2020 au initiat o prima schimbare la nivel estetic din catalogul Samsung pe care il vom regasi de-a lungul intregului an – blocul foto dreptunghiular. Datorita acestuia, utilizatorii vor putea sa deosebeasca cu mai mare usurinta un Galaxy de un altul, chiar daca caracteristicile ecranului si numarul de senzori sunt diferiti de la un model la altul. Dovada vine de la un leaker cunoscut sub numele de Steve Hemmerstoffer, alias OnLeaks cu privire la A41.

Ecran cu breton si senzor foto triplu. Indiscretul leaker francez a publicat in colaborare cu site-ul indian Pricebaba o serie de imagini bazate pe scheme industriale ale lui Galaxy A41. Regasim deci blocul foto dreptunghiular protuberant, un ecran curbat si un ecran destul de mare. La fel ca si predecesorul sau, Galaxy A41 reia un ecran Infinity Display U. Este vorba despre un ecran al carui breton care gazduieste senzorul de selfie este in forma de U. Acest ecran ar trebui sa masoare in jur de 6 inchi.

Tot conform schemelor tehnice, acest smartphone ar trebui sa aiba o grosime de 7,9mm. Va fi echipat cu o mufa jack de 3,5mm si un port USB-C. In blocul foto urmeaza sa fie gazduite trei camere foto si modulul principal este de 48mpx, spre deosebire de A40 care avea 16mpx. Urmeaza sa fie echipat cu un chipset MediaTek Helio P65 in loc de Exynos si va beneficia de 4GB RAM. De notat este absenta fizica a unui cititor de amprente digitale. Se pare ca acesta va fi integrat in ecran. Insa pentru moment este vorba despre o schema, realitatea ar putea fi total diferita.

One Reply to “Galaxy A41 cel mai bun raport calitate-pret”

  1. Galaxy A51 chiar are cel mai bun raport calitate-pret dintre majoritatea telefoanelor de pe piata. Recent fratele meu si-a cumparat unul ca sa se poata uita la filme si seriale pe free tv series si e foarte multumit de el. Recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *