Două seriale Resident Evil sosesc pe Netflix

Dupa succesul serialului The Witcher si asteptand serialul Assassins’s Creed, Netflix a decis sa adapteze un nou joc sub forma unui serial. Dar nu este vorba despre orice tip de joc video. Este vorba depre Resident Evil, super saga care uneori ne face sa ne fie frica, foarte frica.

Doua seriale vor fi deci un curand disponibile pe platforma de streaming. Unul este live action si altul animat, intitulat Infinite Darkness.

Deci oare cine vrea sa se reointoarca in Raccoon City?

Aparuta in anul 1996, saga celebra Resident Evil s-a impus foarte repede drept o adevarata referinta in ceea ce priveste jocurile de survival-horror. Peste 1000 de milioane de exemplare din celebrele jocuri care au constituit o adevarata saga au ajuns in lumea intreaga.

Cele doua seriale consacrate universului din Resident Evil sunt foarte promitoatoare si au un format foarte diferit.

Prevazut pentru anul 2021, serialul Resident Evil: Iinfinite Darkness este un serial animat produs si supervizat de catre Hiroyuki Kobayashi care a lucrat la Capcom la jocurile Resident Evil si Devil May Cry. Ii vom gasi aici Leon S. Kennedy si Claire Redfield cele doua personaje culte descoperite in Resident Evil 2.

Serialul in live action inca nu are o data de lansare dar a lansat deja cateva date cu privire la povestea sa, destul de intriganta. Se deruleaza pe doua time-lineuri diferite si va arata evolutia surorilor Wesker, de 14 ani, care vor ajunge in Raccoon City. Dar stim deja ca in Raccoon City se propaga un teribil virus.

In celalalt timeline, care are loc peste 16 ani, descoperim lumea de dupa. Mai raman 15 milioane de locuitori, care se lupta cu 6 miliarde de monstri, oameni si animale, contaminati cu faimosul T-Virus. Oare ce s-a intamplat intre aceste doua perioade? Si oare care este specia amenintata acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *