De ce să urmărești serialul Utopia pe Amazon Prime Video – 3 motive

Un nou serial a inceput sa fie difuzat din data de 30 octombrie pe Amazon Prime Video. Utopia este versiunea americana a unui excelent serial englez si teoriile conspirationiste sunt numeroase in acest thriller care ne va tine cu sufletul la gura.

Este adaptarea unui serial englez. La baza, Utopia are un serial englez difuzat intre 2013-2014 pe Channel 4 si care din pacate nu s-a bucurat de succesul scontat si meritat. Insa, a fost premiat in cele din urma cu un Emmy pentru cel mai bun serial dramatic al anului 2014. Utopia fascineaza datorita imaginilor sic cat si datorita apropourilor socante. Scena impuscaturilor intr-o scoala, extrem de realista, a provocat indignare in randul unor asociatii. Chiar daca serialul nu este bazat pe fapte reale, cruda realitate cu care descria faptele este terifianta deoarece este credibila. Drept dovada, in acest prim sezon, Utopia va vorbi despre…pandemie.

Trebuie sa o gasim pe Jessica Hyde. Exista un fir rosu in Utopia. O intrebare pe care o descoperim inca din trailer si care va reveni de-a lungul celor 8 episoade al acestui prim sezon: Unde este Jessica Hyde? Aceasta intrebare recurenta va ritma aventurile personajelor. De fapt, Jessica Hyde este eroina unor benzi desenate, cunoscute sub numele de Utopia. Insa, ce este si mai interesant, Jessica Hyde chiar exista in viata reala.

Lume frumoasa in fata si in spatele camerelor de filmat. Acest remake american al serialului Utopia este un proiect apartinand autoarei americane de succes Gillian Flynn care a semnat si alte opere de succes precum Gone Girl si Sharp Objects. Gillian Flynn este in egala masura scenarista serialului Utopia. In fata camerei de filmat regasim lume frumoasa, incepand cu John Cusack. Fanii Gotham il vor recunoaste cu siguranta pe Cory Michael Smith, actorul care il juca pe Edward Nygma. Utopia are ambitia de a reuni o lume frumoasa pentru acest proiect delirat si infricosator totodata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?