De ce e rău să stai la coadă

Zilele trecute am fost nevoit să stau câteva ore bune (vreo 4 mai exact, ca idee) la coadă pentru niște formalități pe care n-aveam cum (și nici nu voiam) să le evit. Ceea ce voiam eu să evit era statul la coadă, lucru pe care de altfel îl urăsc în orice conjunctură.

Dat fiind faptul că am rămas și astăzi în minte cu o parte din nervii acumulați timp de 4 ore pe care le-am petrecut acolo, nu am putut să nu scriu un articol cu câteva motive pentru care să eviți tot posibilul să stai la coadă. Bineînțeles, dacă e ceva important e musai să te duci, indiferent de efecte. :))

Plictiseală – ăsta e cred primul aspect despre care pot povesti atunci când vine vorba de stat la coadă. Există locuri în care au mai pus câte un televizor, câteva jafuri de reviste pe care să le citim, dar mai rar. În marea parte a cazurilor nu se găsește nimic ce ar putea alunga plictiseala. E esențial să ai câteva jocuri pe telefon, o carte pe care să o citești sau orice altceva care ți-ar putea ocupa timpul.

Prea cald/prea frig – dacă ai ghinionul să nimerești într-un astfel de loc, vara s-ar putea să mori de cald într-o încăpere la 40 de grade iar iarna s-ar putea să îngheți din varii motive.

Zgomote/plânsete/oameni pe care nu-i suporți – în timp ce vei aștepta un anumit lucru undeva, există foarte mari posibilități ca o anumită persoană să-și facă prezența acolo alături de un prunc care nu are altceva mai bun de făcut decât să plângă, există posibilitatea ca toți oamenii să vorbească între ei și să fie gălăgie și există, iar, posibilitatea să nu suporți pe nimeni dintre toți oamenii prezenți acolo.

Astea-s cele 3 motive cu care am rămas eu în minte de acum 3 zile. Dacă aș fi scris articolul pe moment probabil mai găseam încă 10. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *