Blackspace pe Netflix, un serial thriller cu aluri de Elite

Black Space este un nou serial israelian de gen thriller politist care se alatura catalogului celebrei platforme cu un logo rosu.

Intriga serialului Black Space se articuleaza in jurul unei crime dintr-o institutie scolara israeliana, care s-a intamplat intr-o zi sacra. Tragatori foarte periculosi, mascati in unicorni iau cu asalt un liceu fara probleme pana atunci. Foarte repede, fortele de ordine intervin si restabilesc linistea si ordinea. Intr-o atmosfera foarte haotica, Rami Davidi, un politist de la fortele speciale, ajunge si el la fata locului. Iar liceul este chiar liceul frecventat de el in tinerete.

Politistii se astepta sa gaseasca tragatorii la fata locului, dar nu e chiar asa. Acestia s-au volatilizat pur si simplu. Dar, in spatele lor, lasa 4 cadavre si peste o suta de liceeni traumatizati. Foarte repede sunt arestati trei artizani palestinieni care sunt in legatura cu liceul. Doar ca lui Davidi ii vine foarte greu sa accepte ca acestia au o legatura cu atacul. Si decide astfel sa continue ancheta. Si nu dureaza mult pana face unele descoperiri care vor da peste cap intreaga ancheta.

Davidi intelege deci repede ca acesti criminali se ascund printre elevi si profesori, care au fost prezenti si ei la atac. Anchetatorul va descoperi si se va interesa atunci de o organizatie numita Black Space. Particularitatea sa este sa le permita adolescentilor sa comunice fara sa lase urme…

Serialul de opt episoade a fost creat de catre Anat Gafni si Sahar Shavit, ambii scenaristi. Iar realizarea serialului a fost incredintata lui Ofir Lobel, Into the Night.

In ceea ce priveste castingul, ii regasim pe Guri Alfi, comedian si autor, in rolul lui Rami Davidi. Alaturi de el mai joaca si Assi Levy (Asylum City), Shai Avivi, (One Week and a Day), Liana Ayun (The Grave), Yoav Rotman (Shtisel) sau Hadas Jade Sakori (Losing Alice).

Este un show deranjant si tulburator, la fel ca si Elite, care poate sa fie urmarit din 27 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *