Apple iPhone 12 – deja avem informații despre iPhone-ul 12

Un lucru este clar: Apple a inceput deja sa lucreze la iPhone 12 inainte ca iPhone 11 sa fie lansat in mod oficial. In mod normal, Apple incepe dezvoltarea unui nou produs cu 3-5 ani inainte de lansarea sa. In tot acest timp, compusii, caracteristicile, conceptiile si materialele care compun un iPhone final sunt dezvoltate in mod progresiv, testate si in cele din urma asamblate in smartphone-ul final.

iPhone 12 – 3 dimensiuni de ecran in program. Primele zvonuri cu privire la dimensiunea ecranului au aparut mai devreme in acest an, afirmand ca Apple si-ar fi echipat noile telefoane cu ecrane de 5,4 inchi, 6,1 inchi si 6,7 inchi pana in anul 2020. Aceasta informatie provine de la Ming-Chi Kuo, considerat drept o sursa extrem de fiabila pe scena Apple. Kuo nu vorbeste doar de dimensiunea ecranelor ci prezice in egala masura ca cele trei modele vor fi bazate pe panouri OLED. Kuo nu a precizat daca bretonul este inca necesar pentru tehnologia extrem de complexa FaceID.

Cu toate acestea, un prototip de iPhone care nu are breton exista deja. Zvonurile care circula se refera la posiblitatea unei noi adaptari a tehnologiei FaceID in marginea superioara a ecranului. Nu este vorba despre un document oficial, doar de o presupunere.

iPhone 12 – un design inspirat din iPhone 4? Tot analistul Kuo a oferit in aceasta saptamana cateva informatii cu privire la design-ul noului iPhone 12. Conform acestuia, noile telefoane iPhone 2020 vor avea o structura metalica redesenata. In locul unui cadru rotunjit, iPhone 12 ar trebui sa aiba un cadru metalic plat. Ar trebui sa ne aminteasca de iPhone 4, care a fost prezentat in 2010 de Steve Jobs.

Un iPhone 12 cu 5G? Chiar daca Apple dezvolta numeroase procesoare, exista inca compusi pe care iPhone este nevoit sa ii achizitioneze. Modemul este de mai multa vreme acest compus. Apple dispune de toate modalitatile necesare pentru a produce si dezvolta propriile sale modemuri pentru viitoarele iPhone-uri. Nu putem decat sa presupunem ca iPhone 2020 va beneficia de un modem 5G. In timpul anuntului acestei achizitii, am presupus cu totii ca iPhone 2020 va fi livrat fara modem 5G. Insa Kuo presupune in ultima vreme ca acestea vor beneficia de un modem 5G.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?