Annette: un trailer excepțional pentru noul film al lui Leos Carax

Absent mai multa vreme din actualitatea cinematografica, Leos Carax revine cu Annette. Un prim trailer tocmai a fost dezvaluit precum si selectia pentru a face deschiderea pentru Festivalul de la Cannes.

Au trecut 9 ani de cand Leos Caras nu a lansat niciun film. O eternitate pentru fanii sai si in general pentru cinefili. Monumentalul Holy Motors a reusit sa afirme, inca o data, ce mare autor era. Locul sau, complet special in industria franceza era reconfirmat. Stiam deja de cativa ani ca lucreaza la un proiect muzical intitulat Annette in colaborare cu grupul Sparks. Aceasta productie misterioasa ar fi putut sa se dezvaluie mai devreme daca nu ar fi existat criza sanitara.

Filmul va fi lansat pe data de 6 iulie. Acest anunt este insotit de un prim trailer. Intriga ne trimite in Los Angeles. Urmarim intalnirea dintre Henry, un comedian stand-up si Ann o cantautoare recunoscuta in intreaga lume. Viata lor va fi data peste cap atunci cand li se naste primul copil, Annette. Aceasta din urma vine pe lume cu un dar incredibil. In rolurile principale o descoperim pe oscarizata Marion Cotillard si inevitabilul Adam Driver. Actori talentati care se confrunta cu universul atat de special al lui Leos Carax.

Printr-un singur trailer intelegem ca regizorul este in forma maxima. Ideile vizuale curg si, chiar daca nu intelegem in totalitate ce se intampla, experienta ne determina sa ne dorim acest lucru. Ca intotdeauna la francezi, cinematografia are o savoare speciala.

Fiecare film pe care Leos Carax ni-l ofera este un veritabil eveniment. Si filmul Annette reuseste sa isi tina absolut toate promisiunile facute spectatorului. Annette este un cadou sperat de iubitorii de cinema, de muzica si de cultura. Acestea sunt cuvintele lui Pierre Lescure, presedintele Festivalului de la Cannes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *