365 DNI partea a doua pe Netflix?

Prima parte a filmului a fost un real succes pentru realizatori și a împărțit fanii în doua tabere, cei care au adorat și au laudat filmul și cei care au considerat ca este un film slab dau extrem de prost ecranizat.

365 Dni, in prima parte spune povestea de dragoste putin forțată dintre Massimo și Laura.. poveste ce începe inițial cu o răpire și o porunca la adresa Laurei de a se îndrăgosti de Msssimo.

Povestea lor de dragoste devine una reala căci Laura chiar se îndrăgostește de Msssimo și totul devine tot mai intens, mai ales scenele de sex extrem de reale care au adus atâta faima filmului.

Filmul lasa la final impresia de continuare deoarece creeaza o incertitudine legată de asasinarea Laurei.

Partea a doua a filmului Project free tv cu siguranță va fi cel mai probabil bazată pe o răzbunare și va avea ca protagoniști aceeasi actori dar cu siguranță vom vedea și actori noi.

Filmul este ecranizarea unui roman iar în partea a doua a cărții Massimo reușește sa o salveze pe Laura și raman împreună, ba chiar vor avea și un copil insa de aici începe lupta pentru protejarea familii căci nu este chiar ușor intr-o familie de mafioți.

Laura și Massimo vor trece printr-o mulțime de provocări care le vor pune la încercare relația de cuplu și vor trebui sa ia decizii importante cu privire la familie.

Desi Massimo încearcă sa ascundă partea întunecată a ceea ce face, cele doua realități se vor intersecta și Laura va afla și partea mai putin buna a mafiei si implicit a lui Massimo.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?